Västra kretsens aktivitetsträff

Välkommen till Västra kretsens

aktivitetsträff söndagen den 18 november

 Är ni nyfikna på vad en terapihund är och vad den gör? Då får ni inte missa denna träff som kommer att vara på Hundspektra,Hållingsgatan 15 i Borås kl 11 - 14.

 

Marianne Ericsson, utbildad resurspedagog och terapihundförare, skall tillsammans med sin terapihund Berta föreläsa och praktiskt visa oss vad det innebär att vara terapihund/social tjänstehund.

Efter föreläsningen kommer vi att göra några övningar tillsammans med våra hundar. Kanske har vi en blivande terapihund bland oss.

Ta med ett gott godis till din hund och fika korgen till er. Då vi kommer att vara inne i en träningshall bifogar vi trivselreglerna som gäller för att få vistas i hallen.

Anmälan gör du till oss på mailadressen:

aktivitetsombudvastra@bbhc.nu 

 Varmt välkomna!

 Nicka 0707-10 38 53 och Ulrika 0702-23 01 29

Aktivitetsombud Västra kretsen 

 

Trivselregler för hallen

 Allmänna regler:

 

  • Observera att all träning i hallen sker på egen risk och strikt hundägaransvar gäller hos oss.
  • Alla hundar som går kurs eller på annat vis vistas hos oss ska vara vaccinerade även mot kennelhosta och försäkrade.
  • Inne i vår lokal går man med inneskor eller i strumpor, vilket går lika bra på våra sköna underlag. Ytterskorna lämnar ni i entrén.
  • Skulle hundarna vara smutsiga när ni kommer till hallen så var vänliga att torka av de lite under magen och på tassarna innan ni går in.
  • Hos oss får löptikar vara med, men ska bära tikskydd när de vistas i hallen. Tikskyddet behöver ni sätta på innan ni går i hallen. Vid höglöp får de dock stanna hemma.
  • I våra lokaler vistas det många hundar, vilket gör att det luktar väldigt gott för din hund. Det är otroligt lätt att det sker en olycka. Därför önskar vi att ni ska vara extra observanta på hundarna när ni vistas i vår lokal, för att undvika markeringskiss på mattor och väggar.
  • Vet du om att din hanhund kan kissa inne, var vänlig och använd skvättskydd. För allas trevnad ha uppsikt över din hund när ni vistas i våra lokaler!

 

Uppfödarträff havanais 20181020

Aktivitetsträffar under 2018

Påminnelse

Hej, då är det ett nytt år och dags att betala in medlemsavgift och länkavgift. För att få ett samanhängande medlemsskap så ska medlemsavgiften vara betal senas 31/1 2019.

Det är lätt att glöma men inbetalningskortet kom med senaste numet av BBHC vännen.

Det går också utmärkt att betala in på klubbens plusgirokonto 521622-1

Medlemsförmån

Som medlem i BBHC blir du automatiskt medlem i SDHK (svenska dvärghundsklubben) som har ett samarbete med försäkringsbolaget Agria till förmån för dig som Bichon Havanaise och Bolognese ägare.
Samarbetet ger bl.a. dig som medlem i BBHC 10% premierabatt på Agrias enskilda hundförsäkringar.
För att erhålla medlemsrabatten så behöver du bara meddela Agria ditt medlemsnummer i BBHC. Rabatten kan inte kombineras med andra organisationsrabatter, som exempelvis medle...mskap i länsklubb inom Svenska Kennelklubben.

Stående påminnelse

Pssst, har du något att berätta om i vår medlemstidning BBHC-vännen? Har du tagit fina foton? Har din hund blivit champion? Har du som uppfödare fått intervjufrågor av redaktionen? Då är det dags att skicka in till bbhcvannen@bbhc.nu! Manusstopp 1/9 2018.